Mijn eerste video online!

Kijk in de Wijk

Eindelijk is het zover: mijn eerste video is online gekomen! Dit is in samenwerking met ’tante Wil’ en Pensioenfonds Zorg en Welzijn zoals ik al eerder vertelde in een blog. Zij gaven mij en andere ‘vloggers in de zorg’ een workshop vloggen en wij leverden als tegenprestatie een filmpje aan.

Zoals ik hier in de gezamenlijke aankondiging aangeef wil ik graag een beter beeld geven van werken in de thuiszorg. Belangrijk vind ik het menselijke aspect, de persoonlijke aandacht over te brengen. Zo hoop ik lezers en kijkers enthousiast te maken over mijn werk.

Deze vrolijke mevrouw op de film kennen we al langere tijd en ik heb haar en familie gevraagd of ik dit mocht komen maken. Op een zondagochtend heb ik ruim de tijd genomen om haar te helpen en ons te filmen. Na het editten (bewerken) hebben we met z’n allen nog regelmatig het filmpje bekeken en vindt ze het keer op keer weer leuk. Bovendien maakte ik voor haar nog twee foto’s welke nog een hele tijd op haar schoorsteenmantel hebben gestaan.

Foto gemaakt door twitterende collega ZusterGerrie. Op de foto ’tante Wil’ die ons filmpje nog eens bekijkt met mijn andere collega
Later zijn de foto’s nog in lijstjes gezet door de buurvrouw

Je kunt op bovengenoemde site nog tot augustus stemmen voor je favoriete vlogger, maar ik vind het allang leuk dat ik dit project heb aangedurfd en een leuke film heb neergezet. Dit smaakt naar meer!

Handtekening Ramona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *