Even dit en dat #11 | Eindelijk een echt vrij weekend, mijn eerste video en autopech

Leuk dat je meeleest hoe mijn werkweek is verlopen! Mijn week begon weer met een huisbezoek en een avonddienst op maandag. Echter zag ik plots dat Pensioenfonds Zorg en Welzijn de vlogs online had gezet, waar ik deze week flink mee heb lopen spammen.

De upload van deze eerste video die ik had gemaakt was toch wel mijn hoogtepunt van afgelopen week, want natuurlijk vond ik het erg spannend.

AVG

Er zijn gevoelsmatig ook wat mensen die denken dat ik tegen de privacywet handel dus ik heb voor de zekerheid nog de e-learning AVG gedaan, welke ik nog moest doen #sorrynotsorry, maar ik moet eerlijk gezeggen: ik heb niks nieuws gelezen. Wél een spellingsfout ontdekt overigens en dit netjes doorgegeven.

Zoek de spellingsfout 🙂

Toch is vloggen of fotograferen in de zorg én het delen in het openbaar ontzettend ingewikkeld, ingewikkelder dan deze e-learning en zal ik me daarin blijven verdiepen. Voor mij blijft mijn doel in ieder geval vast staan: meer leuke beelden en weetjes over de zorg. En als je op Twitter van een huisarts dan zo’n mooie reactie krijgt is dat het toch zéker waard!

Ook mijn lieve collega’s zijn mij tot steun waarvan ik deze leuke foto mocht delen. Superleuk! Hier kijkt ’tante Wil’ nog eens naar de video onder het genot van een boterham.

Autopech

Na een weekenddienst en drie avonddiensten had ik de pap wel op deze week. Ik heb lekker lang weekend gevierd van vrijdag tot en met zondag. Eigenlijk had ik vrijdag nog een huisbezoek een heel eind weg, maar de auto was kapot gegaan en ik kon gelukkig de afspraak verzetten. De versnellingspook raakte ‘los’ en we hebben nog niks vernomen van de garage…

Iets met zelfsturing…

Zaterdagavond keek ik terug in mijn agenda omdat ik mij zo onrustig voelde tijdens mijn vrije weekend en wat bleek: ik heb zeven weekenden achter elkaar gewerkt! Vaak niet beide dagen hoor, maar toch snap ik nu waar dat onrustige gevoel vandaan komt 🙂

Telefoon op de fiets

Deze week stond ik trouwens ook voor het eerst stil met de fiets om met een collega te bellen. Hoe gek is dat ineens? Mijn headset is nog niet zo betrouwbaar dus ik gebruik die nog niet.

Aankomende week

Volgende week staan mij wat voorbereidingen voor het Parkinson Café op te wachten, een laatste overleg en een avond- en een weekenddienst. Een hectische week waarin ook mijn kinderen de laatste week school hebben. We zullen zien!

Handtekening Ramona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *