Even dit en dat #14 | Langste woord ever, infuusjes op elkaar oefenen en een jarige cliënt!

Maandagavond vond ik plots het langste woord tijdens mijn avonddienst: triamcinolonacetonidecrème. Geweldig om die uit je hoofd te leren. Mocht ik ooit een langer woord tegenkomen dan kom ik hier uiteraard nog op terug.

Woensdag zou ik een blog schrijven over tips bij hitte, maar ik werd thuis belaagd door haarluis in de familie. Ik heb uren en dagen besteed aan wassen en kammen, dus ik heb de blog maar even gelaten voor wat het is.

Aangezien we sinds kort weer met een infuus werken zijn we bezig onze eigen kennis op te frissen. Na de vakantieperiode gaan we maar eens een expert laten komen om ons tips en tricks te geven bij het plaatsen van een perifeer infuus zodat we niet meer een ander te hoeven laten komen. Althans, dat zou mooi zijn.

Na een ietwat bloederige bedoeling die we uiteraard snel weg poetsten maakte ik deze foto van een collega die ik mocht prikken. Ik was zo blij dat het naaldje goed zat dat ik er te laat achter kwam dat ik geen afsluitdopje klaar had liggen. Collega heeft het gelukkig overleefd.

Op kantoor heb ik voor de zekerheid meteen maar de plantjes water gegeven en ik moet zeggen: het viel me mee hoe ze erbij stonden. Wat zijn we toch lekker multitaskend bezig met z’n allen!

Voor een jarige cliënt nam ik meteen een kadootje mee uit de kast van kantoor. 102 is ze geworden! Ik vind het altijd een eer om bij haar te mogen werken. Ze wil trouwens wel met mij op de film, wat superleuk is natuurlijk, maar daar moet ik ook tijd voor maken. To be continued…

Hier nog een foto van mijn ontplofte haar na een paar douchebeurten van cliënten. Een paar uurtjes geleden was het nog stijl. Herkenbaar?

Dit uitzicht vanmorgen op de fiets! Koeien net boven de mistbanken met het zonnetje op de achtergrond.

Tot slot een kiekje van thuis, na mijn werkdag; met de leukste kip op schoot, voordat ik de douche in sprong.

Even een keer geen leuke linkjes deze week, want ik laat het hierbij voor nu. Voor iedereen de meeleest: een heerlijke vakantie toegewenst of hele fijne, zonnige werkdagen!

Handtekening Ramona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *