Even dit en dat #15 | Midgetgolfen met Parkinson Café en verder een rustige werkweek

Ooh ik heb deze week eigenlijk amper foto’s gemaakt omdat ik er gewoonweg niet aan dacht en bovendien heb ik maar weinig uurtjes gewerkt, wat ook wel een keer lekker is.

Maandag heb ik alleen een avonddienst gehad en verder door de weeks alleen een paar huisbezoeken! Bovendien stond het Parkinson Café weer op het programma voor donderdag, waardoor ik een avonddienst heb kunnen weggeven aan een oproepkracht.

Auto weer ter beschikking

Allereerst ben ik blij dat ik de auto weer terug heb van een reparatie. Kijk, de autolak bladdert er vanaf, oud barrel. Maar ik heb ‘m ontzettend gemist, vooral toen ik nog niet zo lang geleden midden in de nacht een kwartier heen en een kwartier terug tussen de weilanden moest fietsen tijdens mijn nachtbereikbaarheid.

Mooi paars is niet lelijk

Verder vertelde ik vorige week over het oefenen met prikken op elkaar, dus inmiddels kun je mooi de paarse vlekken op mijn arm zien verschijnen.

Hardlopen

In het kader van vitaliteit heb ik weer een poging gedaan om te hardlopen, maar de processierups irriteert mij mateloos. Het wordt helaas tijd dat ik met lange broek moet hardlopen of een andere sport moet gaan doen. Wel fiets ik veel voor werk met mooi weer, maar ja, dat is toch weer anders.

Parkinson Café met midgetgolf en pannenkoeken eten

Tijdens het Parkinson Café donderdag had ik amper tijd om foto’s te maken, want ik speelde voornamelijk taxi. Ik heb een paar minder valide mensen kunnen ophalen en thuisbrengen zodat ze niet zo lang op de regiotaxi hoefden te wachten. Bovendien klets je zo wat bij en heb ik bij iemand thuiszorg kunnen aanbevelen waar diegene wel voor open stond. De deelnemers hebben gezellig gemidgetgolft (of toegekeken) in het bos, daarna pannenkoeken gegeten en bijgekletst met de groep. We doen altijd één gezellige activiteit in het jaar zonder onderwerp met betrekking tot de ziekte.

Laatste blog

Verder geniet ik van mijn nieuwe melkopschuimer waarna ik met mijn kopje koffie achter de laptop dook om een blog te typen. Eigenlijk ben ik al een hele tijd bezig geweest met een blog over ‘tips bij hittegolf‘ omdat er zoveel te vinden is en ik heb ‘m gisteren eindelijk gepubliceerd. Het weer is er nu alleen niet naar.

Verhalen uit de wijk

Ik zag trouwens dat Jelle Reijngoudt zijn eerste boek gaat uitgeven! Superleuk! Die foto ook… <3

Verder ben ik vooral veel aan het genieten van de vrije tijd die ik overdag met de kinderen heb, dus werk (en blog) staat nu in de zomervakantie op een wat lager pitje.

Wie weet tot de volgende Even dit en dat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *