Even dit en dat #17 | Tijd voor een leesboek, dé ingrediënten om gelukkig 102 te worden en een kampeerweekend!

Een nieuwe week met een paar leuke ervaringen die ik met jullie wil delen. Verder heb ik maar één avonddienst gehad omdat ik een lang weekend vrij was om te kamperen! Heerlijk. De week erna zal ik het vele malen drukker hebben wegens zieken en vakantiegangers, dus ik geniet er nu maar van.

Op de deurmat

En daar viel het boek op de mat maandag. Yes! Leesvoer! Jelle Reijngoudt, wijkverpleegkundige, heeft een boek uitgebracht en dwingt mij om eens tijd te nemen om eens lekker te gaan zitten om te lezen.

Woensdag maar eens een korte review schrijven al heb ik één en ander wel prijs gegeven op Twitter.

Lang en gelukkig leven

Woensdag stond er een interview gepland voor een cliënt van ons. Er wordt namelijk hard gewerkt aan een boek over ‘Lang en Gelukkig’ leven waarvoor onze 102-jarige cliënte werd gevraagd om haar verhaal te doen. Het boek komt als het goed is met de kerst uit.

Mocht je nou ook 102 willen worden en kunnen zeggen: ‘Ik heb een mooi leven gehad’ dan zou je haar verhaal eens kunnen lezen. Ik verklap natuurlijk nog niks!

Mijn avonddienst als The Terminator

Donderdag had ik avonddienst en heb ik zo gelachen. Het begon er al mee dat ik werd uitgemaakt voor ’the terminator’ toen ik voor het eerst sinds járen mijn fietshelm weer op deed. Met mijn zonnebril en headset maakte het samen een bijzonder geheel. Vervolgens kwam ik bij een cliënt binnen welke meteen mijn helm op haar hoofd zette. Swipe hieronder voor de foto’s en lees het verhaal eronder als je het gemist hebt.

Tussen de lollige bedrijven door ook nog tijd voor serieuze zaken en diezelfde avond een cliëntaanmelding gehad welke we na enkele dagen wikken en wegen samen met een ander team hebben aangenomen. Tegenwoordig kan het een hele bevalling zijn als dat lukt.

De dag na mijn dienst gingen we meteen een lang weekend kamperen. Nog nagenietend van tante Wil heb ik haar vanaf de camping een fotokaart gestuurd. Nee, normaal stuur ik cliënten geen vakantiekaart, maar dit is natuurlijk een uitzonderlijk geval. Zo is de foto voor haar ook tastbaar en terug te zien, voor de grappige herinnering. Vandaag komt-ie pas aan (en ben ik allang weer thuis), dus ik zal vanavond op werk haar reactie al kunnen zien.

Lang weekend kamperen

Een oproepkracht kon een avonddienst van mij overnemen waardoor mijn man en ik samen vier dagen vrij waren en met de kinderen op de Hoge Veluwe stonden. Lekker helemaal niks. En uiteraard het boek van Jelle in korte tijd uit kunnen lezen.

Komende week weer vier avonddiensten voor de boeg en een werkweekend. De kinderen hebben hun laatste week schoolvakantie. Nog maar even genieten van onze relaxte ochtenden dus…

Ohja mijn vorige blog werd veel gelezen en gedeeld, bedankt hiervoor! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *