Even voorstellen: kijk in de wijk

Ik ben Ramona en ik werk in de thuiszorg als wijkverpleegkundige. Deze blog ben ik begonnen om verhalen uit de wijk wat meer vanachter die voordeur te krijgen. Mocht je namelijk twijfelen over een baan in de zorg, dan hoop ik je met deze verhalen over te kunnen halen. Het is in de zorg soms hard werken, maar als je kijkt naar wat je voor een ander kan betekenen dan geeft dat natuurlijk ontzettend veel voldoening.

Passie is waardoor dit ontstaan is en alles doe ik uit eigen initiatief en in eigen tijd. Verhalen die raken vind ik de moeite waard om te delen, om publiek aan het denken te zetten. Luisteren, begrijpen, voelen, kleine dingen waarderen, zijn vaak terugkerende onderwerpen. Lees hier mijn eerste blog waarin ik mijn drive beschrijf om dit te doen.

Voordeur met rozen

Ook vind ik het leuk om de mensen bij wie ik werk, positief in beeld te brengen en te laten zien wat ons werk dan zo dankbaar maakt. Daarom ben ik ook bezig om cliënten te vragen mee te werken aan de blog. Alle beelden van de geportretteerden zijn met toestemming gepubliceerd.

Schrijven voor Kijk in de Wijk

Mocht je vergelijkbaar werk hebben in de wijk, deel je mijn mening en heb je een leuk verhaal geschreven vanuit je eigen beleving? Vraag me gerust om gastschrijver te worden.

#kijkindewijk

Ben jij ook actief op social media zoals Instagram, Facebook of Twitter? Misschien kun je leuke momenten uit de thuiszorg delen met de hashtag #kijkindewijk zodat we elkaar kunnen vinden en meer mensen kunnen bereiken. Bovendien ontstaat er zo een leuke collage van mooie momenten in de thuiszorg. Let wel op privacygevoelige informatie.

Contact

Per mail ben ik te bereiken op [email protected]

Handtekening Ramona